Word investeerder!

Financier één van onze fluisterboten en zet een keten van waarde[re]creatie in gang! Uw investering zorgt voor de creatie van werkgelegenheid en de versterking van ondernemerschap in de recreatiesector. Daarnaast kunt u uw investering inzetten voor relatiebeheer, en denk eens aan de free publicity die u genereert met uw bijdrage aan dit project.

Download brochure

Ons vaartuig als uw voertuig voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Investeren door financieren

U kunt ervoor kiezen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, als u kiest voor het financieren van een van onze fluitboten. Een fluisterboot van Social Boat Club kunt u al voor €15.000,- financieren.

Wat levert het investeren u op?

  • U krijgt vijf jaar lang 10 vaardagen ter waarde van € 2000,00 om met uw personeel, uw relaties en uw klanten te genieten van één van onze fluisterboten. U kunt daarvoor “uw” boot gebruiken, maar u krijgt ook de gelegenheid om elders in het land in een fluisterboot van de Social Boat Club te stappen.
  • U kunt uw vaardagen schenken aan goede doelen of maatschappelijke initiatieven en indien gewenst kunnen wij u daarbij assisteren.
  • Op iedere boot die u ondersteunt komt een origineel naambord met vermelding van de naam van uw organisatie.
  • Uw naam en logo vermelden wij ook op deze website en u krijgt een gratis lidmaatschap voor onze Community voor uitbreiding en versteviging van uw netwerk.

Social Boat Club is powered by

Informatie

Wilt u meer weten over dit unieke concept dan kunt u via de mensen hieronder contact met ons opne­men.  Wij komen graag bij u langs om Social Boat Club nader aan u toe te lichten tijdens een informeel kennismakingsgesprek!

Contact