Word Franchisenemer!

Als franchisenemer ondersteunt u het duurzame arbeidsmarktinitiatief van Social Boat Club door onze milieuvriendelijke fluisterboten te beheren en te verhuren aan ondernemers, bedrijven en particulieren.

 

Onze franchisenemers zijn ondernemers die:

  • Al boten verhuren of beheren.
  • In de horeca aan of nabij water activiteit ontwikkelen.
  • Maatschappelijk verantwoord en duurzaam bezig willen zijn.
  • Op het vlak van kunst en cultuur nabij water actief zijn.

Download brochure

Lid worden van de landelijke franchiseformule van Social Boat Club

Belangrijke waarden op een rijtje

 

  • Met uw financiering ondersteunt u de creatie van werk(ervarings)plaatsen op scheepswerven voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Uw investering is een waardevolle bijdrage aan duurzaam varen. De fluisterboten zijn met ecologische materialen gemaakt.
  • U helpt mee aan het creëren van coöperatief ondernemerschap in de recreatie.
  • Abonnementhouders brengen we drie keer per jaar automatisch op de hoogte van door hen gebruikte vaardagen.

Huren & Prijzen

Uw klant kan onze fluisterboot op twee manieren huren.

 

  1. direct bij u
  2. huur via een abonnement

 

De losse verhuur van een fluisterboot kost € 185,00 exclusief BTW per dag of € 110,00 exclusief BTW per dagdeel. Boten worden op alle dagen van de week door heel Nederland voor hetzelfde bedrag verhuurd.

 

Abonnementen zijn aan te vragen via de website van de Social Boat Club en rechtstreeks bij u als franchisenemer.  Beide partijen krijgen voor de verkoop van een abonnement een vastgesteld percentage van de verkoopsprijs als vergoeding.

 

De Social Boat Club heeft het recht om jaarlijks 10 vaardagen per boot zonder kosten vrij in te vullen voor representatie en werving.

Social Boat Club is powered by

Informatie

Wilt u meer weten over dit unieke concept dan kunt u via de mensen hiernaast contact met ons opne­men.  Wij komen graag bij u langs om Social Boat Club nader aan u toe te lichten tijdens een informeel kennismakingsgesprek!

Contact